woensdag 12 juli 2017

Kinderen tennissen voor KiKa


Het open jeugd toernooi bij LTV Bleiswijk kreeg dit jaar een speciaal tintje. Er werd getennist voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) en ook de opbrengst van de grote loterij is voor het goede doel. Dankzij gulle giften van sponsoren gingen er prachtige prijzen de deur uit. Voor alle deelnemers was er een KiKa beer. In totaal werd 1200 euro overgemaakt naar KiKa.

“Met dit nummer ga ik echt winnen hoor,” zegt de geblesseerde Jamila tegen haar tennisvriendje. Zij krijgt gelijk, en ook Luc valt in de prijzen.
"Door het goede doel aan het open jeugdtoernooi te verbinden laten we de kinderen tennissen voor zieke leeftijdgenootjes," zegt Britta Verschoor. "Maar zodra ze op de baan staan zijn ze gewoon lekker fanatiek hoor. En zo hoort het ook. Het gaat deze week vooral om het speelplezier." Op vrijdagavond is er een grote loterij voor KiKa. "Het is heel bizar," zucht Verschoor, "dat juist deze week Tijn van de nagellakactie is overleden. Wij hopen een steentje bij te kunnen dragen aan het onderzoek naar kinderkanker." Inmiddels worden de lootjes door elkaar gehusseld en wachten de kinderen in spanning of er een prijs valt op hun lotnummer. Drie gelukkigen gingen met een hoofdprijs naar huis Een fiets, een skateboard en een Xbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten