woensdag 19 februari 2014

Hockeytoernooi 'Herrie in de Kas'

De dames-door-de-week-veteranen van hockeyvereniging Bleiswijk organiseren op dinsdag 25 maart 2014 een hockeytoernooi voor acht dameselftallen.
Het thema is ‘Herrie in de Kas’, alles wat groeit en bloeit in de kas komt voorbij.
Zij zetten hiermee ons mooie tuinbouwgebied in de schijnwerpers tijdens een sportief dagje hockeyen.

Zo’n toernooi organiseert de hockeyclub maar eens in de tien tot twintig jaar dus wat zou het leuk zijn als de ruim honderd dames, onder andere uit Amstelveen, den Bosch en IJsselstein,  nog eens terug komen naar de kassen…..De naam van elk team is gekoppeld aan een product uit de kas, zo zijn er de joelende aubergines, de zingende aardbeitjes en de gierende pompoenen.

Dit landelijke toernooi, dat tegelijkertijd ook in andere delen van het land wordt georganiseerd, is door de KNHB gekoppeld aan een goed doel. Elk team schenkt automatisch een bedrag aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.
De opbrengst van ludieke acties op de toernooidag zelf komt ook ten goede aan dit goede doel ‘dicht bij huis’.

Enkele sponsors uit de buurt hebben al toegezegd hen te willen steunen. Er wordt alleen sponsoring in natura gevraagd, wie het leuk vindt om ook een bijdrage te leveren voor het toernooi en/of het goede doel kan een mail sturen naar Erna Harkema via ernaharkema1@hotmail.com 
Vooral producten uit de kas voor bij de lunch en bloemen, posters en ballonnen ter versiering van het clubhuis zijn welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten