woensdag 26 juli 2017

Jachthaven ondergaat gedaanteverwisseling


Bleiswijk – Een van de jachthavens aan de Rottedijk, bij de meeste mensen nog bekend als ‘de Weide Blik’, is door de nieuwe eigenaren KeesJan en Alison Nieuwenhuis omgedoopt tot Jachthaven Rio Molino. Niet alleen de naam is anders. De kersverse havenmeester en zijn vrouw trokken in de ernaast gelegen authentieke woonmolen en zitten boordevol plannen om er een toeristische trekpleister van te maken.

'Puerto Rio Molino'
De naam Rio Molino, Spaans voor ‘molen aan de rivier’, werd door de in Colombia geboren Alison bedacht. “Leuke bijkomstigheid ook als wij de B&B mogelijkheden bij Spaanstaligen onder de aandacht willen brengen want dat zijn wij zeker van plan. Via bevriende gezinnen in het buitenland willen wij ruchtbaarheid geven aan ‘Puerto Rio Molino’ door berichten te plaatsen op sociale media. Er is zoveel moois te zien rondom de Rotte en we hebben natuurlijk de historische Molenviergang.”
Nieuwenhuis wijst naar buiten en laat op zijn mobieltje een schilderachtige foto van de Rotte bij zonsopgang zien. “Heb je al gezien hoe mooi het hier is? Zo worden wij wakker. Daarom zijn wij zo enthousiast.”Geen opmerkingen:

Een reactie posten