woensdag 6 november 2013

Puntjes op de i voor Medisch HartLansingerland
Bleiswijk


Terwijl één verdieping lager de werklieden en leveranciers nog in en uit lopen startte maandag 4 november de afdeling fysiotherapie met behandelen op de eerste etage van het Medisch Hart in Bleiswijk. 

In de tot oefenruimte omgetoverde raadzaal van het oude gemeentehuis staan de loopbanden en fietstrainers op hun plek in afwachting van de eerste patiënten. Nog even een likje verf hier en daar en dan nemen ook huisarts de Gruijl en de andere zorgverleners hun intrek in het medisch centrum aan de Dorpsstraat 3.


“We wilden vooral geen ‘ziekenhuis-wit’, legt Sabrien van den Broek, verantwoordelijk voor de logistiek tijdens de verhuizing, uit. “De wanden zijn geel en zalmroze geverfd, en op de afdeling kinderfysiotherapie krijgen de ruimtes een thema, zo komt er een olifanten- en een aquariumkamer.” Ondertussen wijst zij een leverancier van stoelen de weg en houdt de laatste checklist bij.


De zorg- en comfortwinkel HabiVitaal is al bijna ingericht en gaat op 14 november open.
Op 1 december wordt het Laurens Herstelhotel in gebruik genomen en zal ook de servicebalie bezet zijn. Een officiële opening volgt in het voorjaar van 2014.

Alle specialismen van het Medisch Hart staan vermeld op www.medischhartbleiswijk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten