woensdag 4 september 2013

Tiende Oldtimer brommerrit BleiswijkBleiswijkOude tijden herleefden op zondag 2 september in de Bleiswijkse Zoom. Voorafgaand aan de Oldttimer brommerrit die dit jaar voor de tiende keer van start ging showden de  deelnemers apetrots hun pronkstukken op de parkeerplaats bij restaurant het Zeeltje in Bleiswijk.
Dat oude brommerliefde nooit roest is goed te zien aan de honderdvijftig opgepoetste Kreidlers, Zundapps, Puchs en Solexen. Nog even een 'sjekkie draaien' en dan klinkt het startsein voor een tocht via de Rottemeren en Nieuwerkerk aan den IJssel naar Schoonhoven. 

Organisator Arie Sonneveld, zelf eigenaar van vier Kreidlers: “De Solexrijders gaan als eerste van start, een kwartier later is het de beurt aan de brommers.Tijdens de route zijn tankstops ingelast en natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten.”


Thea van den Berg, één van de vrouwelijke deelnemers aan de Oldtimer brommerrit in Bleiswijk, is nog maar nèt op tijd om zich in te schrijven bij de organisatie.


Voor één deelnemer kwam helaas de eerste tankstop al te laat maar met hulp van zijn begeleiders en bezemwagen Arie Bunnik kon hij alsnog aanhaken. Omstreeks 16.15 uur keerde de brommerstoet terug in de Bleiswijkse Zoom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten