dinsdag 4 december 2012

Avond van Rabo coöperatiefonds in Winterwonderland

Berkel en Rodenrijs


    In een winters decor, de sfeervolle tijdelijke evenenmentenlocatie Winterwonderland op het bedrijvenpark Oudeland, maakte Rabobank Zuid-Holland Midden maandagavond de verenigingen en stichtingen bekend die een donatie winnen uit het coöperatiefonds. 


    Jaarlijks reserveert de bank een percentage van de nettowinst voor maatschappelijke projecten in de lokale samenleving. Leden van de bank stemden de afgelopen periode op het project van hun voorkeur. De zeshonderd genodigden zagen de avond bijna in het water vallen, toen net na de speech van directievoorzitter Marco Hofland de stroom uitviel. Even dacht men dat dit bij de act van het cabareteske duo hoorde, dat net met optreden was begonnen. Dankzij koelbloedig handelen van  de medewerkers van Winterwonderland was de storing snel verholpen. Dat daarna niet iedereen meer in de stemming was voor de 'Ik hou van Holland quiz', bleek wel uit het grote aantal mensen dat ruim voor de pauze de zaal verliet.  

    Op het sfeervolle Meet & Greet plein kon men onder het genot van een hapje en een drankje informatie krijgen over het Coöperatiefonds, de Sponsorfietstocht, het Innovatiefonds of kennismaken met medewerkers van de bank, ledenraadsleden en andere gasten.
    
    Pas veel later op de avond zal bekend worden wie er in de prijzen vielen. Uit Lansingerland waren Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek, Hospice Lansingerland en Welzijn Lansingerland genomineerd.
De winnaars: 
KDC Zonnehof
Donatie voor de inrichting van de snoezelruimte
OBS t Kraaienest
Donatie voor de aanschaf van een digibord en touchscreen
St. vrienden basisschool De Oostpoort Delft
Donatie voor de totstandkoming van de workshops
Remonstrantse Gemeente Delft
Donatie voor de restauratie van het orgel
St. Nationale Feestdagen
Donatie voor de lampionnenoptocht met vuurwerk
Buurtbus Pijnacker
Donatie voor de aanschaf van winterbanden en belettering 2e bus
De Zonnebloem Delfland
Donatie voor de totstandkoming van een theatermiddag
Hospice Lansingerland
Donatie voor de totstandkoming van cursussen, workshops en bijeenkomsten
Rotary Delft
Donatie voor de inrichtingskosten van de serre
Stichting Welzijn Lansingerland
Donatie voor de aanschaf van een AED

Geen opmerkingen:

Een reactie posten