dinsdag 30 oktober 2012

Winnaars fotoproject 'Met andere ogen' bekendLansingerland

Julia Brabander en Henk Wassink wisten vrijdagavond 26 oktober een prijs in de wacht te slepen met het fotoproject 'Met andere ogen' dat georganiseerd werd door de diaconie van de Gereformeerde Kerk Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.


Alle inwoners van Lansingerland waren de afgelopen zes maanden uitgedaagd om foto's met een bijbehorend verhaal in te sturen. Dit leverde meer dan honderd mooie plaatjes op. 
Een zeskoppige jury beoordeelde de boeiende inzendingen en wethouder Ruud Braak van cultuur reikte de prijzen uit in de categorie tieners en volwassenen. 
Johan Bloem kreeg een eervolle vermelding voor zijn foto van een computer printplaat. 

De winnende foto's en een selectie van de meest bijzondere inzendingen zijn nog te zien tot 19 november tijdens openingsuren in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan in Bergschenhoek. Hier kunnen belangstellenden ook hun stem uitbrengen voor de publieksprijs waarvan de uitslag op de laatste dag van de expositie bekend is. 

Een groot deel van de vele toeschouwers maakte van  deze gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in het nieuwe gemeentehuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten